Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Actualitat

L'actualitat de gencat, quan i on vulgueu
Inici > Actualitat
Dimarts, 31 de gener de 2012 - 15:11h

Emmagatzematge de l'aigua de plujaL'Agència Catalana de l'Aigua elabora una guia per a la construcció de dipòsits d'emmagatzematge de l'aigua de pluja

L'Agència Catalana de l'Aigua ha elaborat una guia destinada a proporcionar una sèrie de consells per a la construcció de dipòsits d'emmagatzematge de l'aigua de la pluja. Aquest document aporta una sèrie de criteris tècnics per habilitar els dipòsits d'emmagatzematge adaptables a cada realitat.

La guia vol proporcionar els coneixements tècnics per ajudar en la redacció i aplicació de les ordenances d'estalvi d'aigua vigents i en les seves futures revisions i en definitiva, de donar suport tècnic als diferents actors implicats en l'aprofitament de l'aigua de pluja.

 A Catalunya hi ha 51 municipis amb ordenances municipals d'estalvi i ús eficient de l'aigua i 48 d'ells preveuen l'aprofitament de les aigües pluvials.


Més informació

Descarregar la guia

Comparteix: Enllaç a Facebook Enllaç a Twitter Enllaç a Delicious Enllaç a Technorati Enllaç a Yahoo Enllaç a Latafanera Enllaç a Meneame
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya