Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Actualitat

L'actualitat de gencat, quan i on vulgueu
Inici > Actualitat
Dilluns, 2 d'abril de 2012 - 15:41h

Literatura catalana, convidada d'honorVuit autors catalans participaran al Salon International du livre de Quebec, entre els dies 11 i 15 d'abril

La literatura catalana serà la convidada d'honor al Salon International du livre de Quebec que se celebra al Palau de Congressos de Quebec de l'11 al 15 d'abril. Els autors que seran presents al Quebec per promocionar la seva obra són: Lluís-Anton Baulenas, Maite Carranza, Gabriel Janer Manila, Joan-Lluís Lluís, Arnau Pons, Jaume Pont, Susanna Rafart i Francesc Serés. Tots ells han estat traduïts recentment al francès.
 
Els autors realitzaran més d'una vintena d'actes, entre les quals destaca la Matinée Catalane i el programa Quebec la Muse, una sèrie d'actes organitzats des de la pròpia fira que tenen lloc a diferents espais de la ciutat, majoritàriament lectures musicades.
 
Es presentaran també els quatre llibre editats conjuntament amb l'editorial Autrement: Barcelone. Itinéraires et bifurcations, de Mercè Ibarz; Le puzzle catalan, de Llibert Tarragó; Atlas historique de la Catalogne, de Gracia Dorel-Ferré i La Catalogne. Une nation millénaire, de Michel Bourret.

La participació de la literatura catalana en aquesta cita es vehicula a través de l'Institut Ramon Llull, entitat que impulsa les traduccions de literatura catalana. 
 
<SPAN></SPAN> Salon International du livre de Quebec


Més informació

Nota de premsa

Comparteix: Enllaç a Facebook Enllaç a Twitter Enllaç a Delicious Enllaç a Technorati Enllaç a Yahoo Enllaç a Latafanera Enllaç a Meneame
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya