Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Actualitat

L'actualitat de gencat, quan i on vulgueu
Inici > Actualitat
Dilluns, 2 d'abril de 2012 - 12:15h

Programa InterlinguaEl Govern destina 726.400 euros a fomentar l'ús de les terceres llengües a les universitats catalanes

La convocatòria d'ajuts Interlingua substitueix el programa NORMA, en vigor fins l'any passat, que tenia per objectiu subvencionar només projectes relacionats amb la normalització lingüística. Aquest any, per primera vegada, s'hi han inclòs les terceres llengües.

En total, el Govern destinarà 726.400 euros al programa Interlingua, obert a totes les universitats catalanes públiques o privades. L'objectiu és impulsar la presència i l'ús de les terceres llengües -en especial de l'anglès-, utilitzades també per la comunitat universitària com a resultat de la internacionalització derivada de l'Espai Europeu d'Educació Superior i garantir la presència i l'ús del català a les universitats, atès el seu caràcter de llengua pròpia.

D'entre les activitats que seran subvencionades es troben l'elaboració de proves interuniversitàries per a l'acreditació dels nivells adequats de coneixements lingüístics de terceres llengües; els cursos per obtenir al nivell de suficiència de català per al professorat docent i investigador; l'elaboració de recursos lingüístics que condueixin a incrementar la docència i la recerca en català i en anglès; els cursos i activitats per potenciar l'acollida i l'intercanvi lingüístic i cultural dels estudiants estrangers i locals, i el manteniment i l'actualització dels espais d'autoaprenentatge de llengua catalana i de terceres llengües.

El termini de presentació de sollicituds va del 30 de març al 30 d'abril de 2012.

<SPAN></SPAN> Accés al tràmit a l'OVTComparteix: Enllaç a Facebook Enllaç a Twitter Enllaç a Delicious Enllaç a Technorati Enllaç a Yahoo Enllaç a Latafanera Enllaç a Meneame
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya