Generalitat de Catalunya

AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)

Actualitat

L'actualitat de gencat, quan i on vulgueu
Inici > Actualitat
Dimarts, 5 de marš de 2013 - 08:31h

Premis per la reducciˇ de cÓrregues administratives a les empreses
Guardonats el Departament de Salut i l'Ajuntament de Barcelona, i mencions per als ajuntaments de Sant Feliu i Sabadell

El president de la Generalitat, Artur Mas, va lliurar dilluns al vespre la primera ediciˇ dels Premis a la millor prÓctica de les administracions p˙bliques per a la reducciˇ de cÓrregues administratives a les empreses, que atorga el Govern de la Generalitat. El Premi consta de dos Ómbits d'aplicaciˇ: el de l'Administraciˇ de la Generalitat de Catalunya i entitats p˙bliques que en depenen, i el de l'Administraciˇ local i entitats p˙bliques que en depenen.

En aquesta primera ediciˇ dels Premis han estat guardonats, en l'Ómbit de l'Administraciˇ de la Generalitat, el projecte presentat pel Departament de Salut, per mitjÓ de l'Institut CatalÓ d'Avaluacions MŔdiques i SanitÓries (ICAMS), i que porta per tÝtol "Peticiˇ de visita i avaluaciˇ a l'ICAMS". Aquest projecte ha suposat un nou model de coordinaciˇ i alianša amb altres administracions p˙bliques totalment transparent, eficient, segur, i amb un estalvi de tasques i costos. El nou servei inclou la tramitaciˇ electr˛nica de tot el procÚs que s'inicia en el moment de la citaciˇ a un ciutadÓ o ciutadana perquŔ el visiti l'ICAMS.

Pel que fa a l'Ómbit local, el projecte guanyador Ús "Simplificaciˇ del trÓmit de subvencions per a entitats que realitzin activitats i serveis sense Ónim de lucre a Barcelona", presentat per l'Ajuntament de Barcelona.

El jurat del Premi ha decidit tambÚ concedir una menciˇ especial als projectes "Simplificaciˇ de la gestiˇ econ˛mica, e-factura i carpeta electr˛nica del prove´dor", presentat per l'Ajuntament de Sant Feliu, i "Oficina d'atenciˇ a l'empresa i a l'aut˛nom (OAEA)", presentat per l'Ajuntament de Sabadell.Comparteix: Enllaš a Facebook Enllaš a Twitter Enllaš a Delicious Enllaš a Technorati Enllaš a Yahoo Enllaš a Latafanera Enllaš a Meneame
AvÝs legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya