Generalitat de Catalunya

AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)

Actualitat

L'actualitat de gencat, quan i on vulgueu
Inici > Actualitat
Dimarts, 5 de marš de 2013 - 15:06h

Transport p˙blic integrat a Girona"Canvia el xip... passa't a les targetes ATM"

La targeta ATM passarÓ a ser l'˙nica targeta recarregable dins del sistema integrat de transport p˙blic a l'Órea urbana de Girona a partir del 15 de marš

A partir del 15 de marš, la targeta de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) passarÓ a ser l'˙nica targeta recarregable per al transport p˙blic integrat de l'Órea de Girona. Aix˛ significa que, a partir d'aquesta data, els usuaris de les lÝnies urbanes de transport ja no podran comprar ni recarregar les targetes de TMG ni l'abonament de TEISA.

A mÚs, a partir del 15 de juny per a les de TMG i del 15 de setembre per a les de TEISA, aquests tÝtols deixaran de funcionar.

Un cop hagin esgotat els viatges o hagi caducat la targeta, l'usuari podrÓ adquirir les targetes de l'ATM de l'Órea de Girona i retornar la targeta antiga al conductor de TMG o TEISA. En concret, es tracta dels abonaments per a les lÝnies que fan recorreguts urbans entre els municipis de Girona, Salt, SarriÓ de Ter, Fornells de la Selva, Aiguaviva i Vilablareix.

Les targetes de l'ATM permetran carregar-hi diferents modalitats de tÝtols: T-10, T-10/30, T-50/30 i T-Mes. Segons el tÝtol que s'adquireixi, els preus per viatge oscilĚlen entre els 1'07 euros i els 0'58 euros.

Per comprar la targeta ATM, consulteu el web www.atmgirona.cat/xarxa-recarrega.Comparteix: Enllaš a Facebook Enllaš a Twitter Enllaš a Delicious Enllaš a Technorati Enllaš a Yahoo Enllaš a Latafanera Enllaš a Meneame
AvÝs legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya