Generalitat de Catalunya

AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)

Actualitat

L'actualitat de gencat, quan i on vulgueu
Inici > Actualitat
Dilluns, 16 de desembre de 2013 - 17:16h

SolĚlicitar en lÝnia el grau de discapacitat


Model de targeta acreditativa de la discapacitat
Model de targeta acreditativa de la discapacitat

Les solĚlicituds de valoraciˇ i revisiˇ del grau de discapacitat es podran tramitar per Internet a travÚs de formularis electr˛nics

Les persones amb discapacitat que vulguin solĚlicitar una valoraciˇ o una revisiˇ del grau de disminuciˇ que els correspon ja ho podran fer per Internet a travÚs de formularis electr˛nics. Acreditar un grau de discapacitat Ús un requisit per poder optar a algunes prestacions.

Amb aquest nou sistema de tramitaciˇ, la ciutadania pot relacionar-se amb l'Administraciˇ sense necessitat de desplašar-se, perquŔ podrÓ iniciar i fer el seguiment de l'expedient per mitjans electr˛nics.

Aix˛ sÝ, per fer-ho caldrÓ disposar del certificat digital vÓlid. Aquest certificat permet fer trÓmits en lÝnia amb plenes garanties jurÝdiques ja que, a banda d'identificar l'usuari, permet signar els documents electr˛nics amb la mateixa validesa legal que la signatura manuscrita.

Reconeixement del grau de discapacitatComparteix: Enllaš a Facebook Enllaš a Twitter Enllaš a Delicious Enllaš a Technorati Enllaš a Yahoo Enllaš a Latafanera Enllaš a Meneame
AvÝs legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya